sâmbătă, 19 noiembrie 2011
BOMBOANE DE CIOCOLATA
INGREDIENTE
- 500 g lapte praf
- 500 g zahar
- 200 g margarina sau unt
- 60 g cacao
- esenta de rom
- optional - nuca , alune , fulgi de migdale , nuca de cocos
MOD DE PREPARARE
Intrun vas punem zaharul peste care adaugam 200 ml apa si fierbem pana obtinem un sirop mai gros , luam vasul de pe foc , adaugam margarina ( untul ) , laptele praf , cacao si esenta .Optional adaugam alune nuci etc.. Compozitia rezultata u turnam intrun vas in care a fost pusa folie de plastic , pentru a scoate mai usor ciocolata , se da la rece , se modeleaza si se dau prin nuca , fulgi de migdale , nuca de cocos , alune pisate etc ... , de preferat sa se lase pana a doua zi . POFTA BUNA !!!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu