Ingrediente:
·
2 ouă
·
300 g Mascarpone
·
200 g frişcă lichida
·
3 linguri cacao pudră
· 50 ml lichior de cafea ( sau Amaretto )
· 150 g zahăr
· 25 pişcoturi
·
25 g cafea espresso macinată
Puneţi pişcoturile într-un vas. Preparaţi 150 ml de cafea espresso din cafeaua măcinată, lăsaţi să se răcească puţin, turnaţi peste pişcoturi împreună cu 50 ml din lichior . Separaţi ouăle, bateţi bine gălbenuşurile cu zahărul, apoi adăugaţi amestecând branza Mascarpone şi restul de lichior . Bateţi bine frişca şi adăugaţi-o în compoziţie. Acoperiţi cu această cremă pişcoturile, lăsaţi la frigider să se pătrundă şi înainte de servire presăraţi deasupra pudra de cacao. POFTA BUNA !!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu