INGREDIENTE
- 600 g carne tocata
- 1,5 kg cartofi
- 1 b ceapa mare
- 2 oua
- 100 g cascaval
- 200ml ulei
- 200 g smantana
- sos tomat
- sare
- piper
MOD DE PREPARARE
Cartofii se curata si se taie rondele subtiri , ceapa se toaca marunt. Intro cratita cu putin ulei calim carnea si ceapa peste care am adaugat sosul tomat sare si piper ( cui ii place asa cui nu poate folosi sosul tomat la servire ) . Intro tigaie cu restul de ulei calim cartofii cate putini fara ai sfarama asezonam cu sare si piper . Luam o tava sau un vas Jena si il ungem dupa care tapetam cu pesmet . In vasul pregatit asezam un strat de cartofi peste care asezam carnea apoi din nou un strat de cartofi . Din 100 g smantana oua si putin cascaval pregatim un sos care il turnam deasupra . Radem si restul de cascaval si dam la cuptor la 180 grade pana se rumeneste deasupra . Se serveste cu smantana ( si sos tomat ). POFTA BUNA !!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu