Ingrediente
- 1 pac - foi de placinta
- 1 kg - telemea
- 2 fire - praz
- 300 g - smântână
- 5 b - ouă
- 100 ml - ulei
Mod de preparare
Prazul se spală si se taie in doua apoi pestisor , in 50 ml ulei se căleste putin ( pe jumătate ) si se lasa la racit . Intrun vas se rade brânza si se amasteca cu 200 g smântână 4 oua si prazul călit . Pachetul de foi se imparte in patru . Asezam câte o foaie si o ungem cu ulei ( 3-4 foi ) apoi intindem 1/4 din compozitie , se ruleaza din ambele parti si repetăm operatia . Ungem tava cu ulei , asezam in tavă dupa care ungem cu compozitia din restul de smântână si oul rămas . Se coace la cuptor la 180 grade până se rumeneste . POFTĂ BUNĂ !!!
Un comentariu:
Mmm, ce bunatate, iubesc prazul in orice combinatie !
Trimiteți un comentariu