duminică, 9 octombrie 2011
Cheesecake
INGREDIENTE
pentru blat
- 250 g - biscuiti simpli
- 150 g - unt
- 100 g - zahar brun
- esenta de rom
umplutura
- 500 g - branza de vaci
- 250 g - smantana
- 150 g - zahar
- 4 b - oua
- 2 pl - zahar vanilat
- 1 pl - gelatina cu aroma de fructe
esenta de rom
fructe de zezon
MOD DE PREPARARE
Biscuitii se sfarama marunt si se amesteca cu unt , zahar brun si esenta dupa care asezam compozitia uniform intro forma detasabila de tort . Branza de vaci se amesteca cu smantana , zaharul, ouale, zaharul vanilat si esenta cu mixerul pana devine o compozitie omogena . Compozitia rezultata se aseaza uniform deasupra blatului in forma de tort . Seda la cuptor timp de 40-45 min la o temperatura medie 160 grade . Cand este gata scoatem din cuptor si lasam sa se raceasca . Se aseaza fructele deasupra si se toarna gelatina pregatita in prealabil dupa reteta de pe plic . POFTA BUNA !!!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Un comentariu:
Arata fenomenal!
Trimiteți un comentariu