duminică, 9 octombrie 2011

Cheesecake



               INGREDIENTE


                                           pentru blat

                           - 250 g   -  biscuiti  simpli
                           - 150 g   - unt
                           - 100 g  -  zahar brun
                           -       esenta de rom

                                            umplutura

                             - 500 g  -  branza de vaci
                             - 250 g  -  smantana
                             - 150 g  -  zahar
                             -     4 b  -  oua
                             -     2 pl -  zahar vanilat
                             -     1 pl -  gelatina cu aroma de fructe
                                   esenta de rom
                                   fructe de zezon


                                           MOD DE PREPARARE

                 Biscuitii se sfarama marunt si se amesteca cu unt , zahar brun si esenta dupa care  asezam compozitia uniform intro forma detasabila de tort . Branza de vaci se amesteca cu smantana , zaharul, ouale, zaharul vanilat si esenta  cu mixerul pana devine o compozitie omogena . Compozitia rezultata se aseaza uniform deasupra blatului in forma de tort . Seda la cuptor timp de 40-45 min la o temperatura medie 160 grade . Cand este gata scoatem din cuptor si lasam sa se raceasca . Se aseaza fructele deasupra si se toarna gelatina pregatita in prealabil dupa reteta de pe plic  .  POFTA BUNA !!!

Un comentariu:

Cata spunea...

Arata fenomenal!