sâmbătă, 19 noiembrie 2011

BOMBOANE DE CIOCOLATA





                                             INGREDIENTE

                      - 500  g  lapte praf
                      - 500  g  zahar
                      - 200  g  margarina  sau  unt
                      -   60  g  cacao
                      -         esenta de rom
                      -   optional  -      nuca , alune , fulgi de migdale , nuca de cocos


                                           MOD DE PREPARARE

         Intrun vas punem zaharul peste care adaugam 200 ml apa si fierbem pana obtinem un sirop mai gros , luam vasul de pe foc , adaugam margarina ( untul ) , laptele praf , cacao si esenta .Optional adaugam alune nuci  etc..  Compozitia rezultata u turnam intrun vas in care a fost pusa folie de plastic , pentru a scoate mai usor ciocolata , se da la rece , se modeleaza  si se dau prin  nuca , fulgi de migdale , nuca de cocos , alune pisate  etc   ... ,  de preferat sa se lase pana a doua zi .  POFTA  BUNA  !!!

Niciun comentariu: